Автор
Woman.bg

Неща, които трябва да спреш да парвиш, ако си над 25!

ДА СЕ ОБЛИЧАШ В РОЗОВО ОТ ГЛАВА ДО ПЕТИ
Още по-зле би било, ако в косите ти има и панделка. Парис Хилтън определено не го е разбрала все още.

ДА РАЗКАЗВАШ КАК СИ СЕ ОТРЯЗАЛА СНОЩИ
Да пиеш, докато започнеш да повръщаш върху роклята си, вече изобщо не е подвиг. Остави подобни геройства за момичетата в пубертета, които снощи са изпили по 3 коктейла и днес имат епически махмурлук.

ДА ГОВОРИШ НА ИНТЕРНЕТ ЕЗИК
Крайно време е да започеш да казваш “О, Господи” вместо “OMG”.

ДА НЕ ИЗПОЛЗВАШ СЛЪНЦЕЗАЩИТА
Всички сме чували предупрежденията и повечето от нас са ги пренебрегвали, докато сме били прекалено млади и затова сме се препичали като скариди. Използвай поне 30-и фактор или ще си платиш цената по-късно. Освен ако не си падаш по рачешкия тен, който не е секси на никоя възраст.

ДА ЦИТИРАШ СЕКСЪТ И ГРАДЪТ
Не отричаме, че в думите на Кари Брадшоу често има много мъдрост, но всеки е гледал сериала и всеки знае, че не си измислила ти, че „някои етикети е по-добре да бъдат оставени в гардероба”. Вече имаш достатъчно опит в любовта – спри да взимаш житейски уроци от измислени герои.

ДА ИМАШ ТОНОВЕ ПЛЮШЕНИ ИГРАЧКИ
Ключовата дума тук е жена. Ти вече си жена! Жените не колекционират плюшени играчки.

ДА СЕ ЧУВСТВАШ ВИНОВНА, ЧЕ МАСТУРБИРАШ
На 25 си, преодолей го! Това е напълно нормален израз на сексуалността ти. Купи си вибратор и няма да се чувстваш виновна още дълго.

ДА МИСЛИШ, ЧЕ ЖИВОТЪТ Е ПРИКАЗКА
Нещата невинаги ще се случват както ти искаш и едва ли винаги ще се отнасят с теб като с принцеса. На 25 вече вероятно си добила добра представа коя си и каква искаш да бъдеш, така че вземи бъдещето си в собствените си ръце.

ДА РАЗНАСЯШ ДОМАШНИЯ СИ ЛЮБИМЕЦ НАВСЯКЪДЕ
Освен ако той не е лабрадор и ти не си сляпа, остави горкото животно вкъщи.

ДА ГОВОРИШ НА БЕБЕШКИ ЕЗИК
Дори някой да го мисли за сладко (Уааа!), 25 определено е възраст, на която трябва да спреш да говориш като бебе на партньора си. Вече си възрастен човек, така че се откажи от този навик. Звучи извратено.

ДА СИ ПРАВИШ ТЕСТОВЕ В СПИСАНИЯ ЗА ТИЙНЕЙДЖЪРКИ
На 25 си. Това, че стилът ти в гимназията е като на Блеър Уолдорф вече няма никакво значение за живота ти.

ДА ЗАКЪСНЯВАШ ПОСТОЯННО
За каквото и да е. Вече не е модерно, а грубо. На 25 години вече имаш поне 20-годишен опит да следиш времето, така че внимавай.

ДА МОЛИШ РОДИТЕЛИТЕ СИ ДА ТИ ПОМАГАТ СЪС СМЕТКИТЕ
Стига да не си в сериозни непредвидени затруднения, вече е редно да успяваш сама да поемаш сметките и удоволствията си.

ДА НЕ СИ ИНФОРМИРАНА
Няма нищо лошо в това, че ти е суперприятно да проследяваш последните новини около Бранджелина, но ако усетиш, че по време на разговор за Хаити не знаеш за какво става дума, ами... значи е крайно време да бъдеш възрастна и да прочетеш няколко заглавия във вестника.

ДА РАЗНАСЯШ КЛЮКИ ПО АДРЕС НА “ПРИЯТЕЛКИТЕ СИ”
Ако тя наистина ти е приятелка защо продължаваш да говориш гадости за дрехите й и колко тъпо е било на сватбата й? Стига толкова. Подбирай добре приятелките си и бъде мила с тях. Откакто си завършила гимназия, минаха 7 години.

ДА ЖИВЕЕШ ОТ ЗАПЛАТА ДО ЗАПЛАТА
Стига да не си студентка, няма причина да не си заделяш по малко пари всеки месец за черни дни. Да живееш от заплата до заплата просто е незряло.

ДА НЕ ПРАКТИКУВАШ БЕЗОПАСЕН СЕКС
Заради всички очевидни причини.



По материал на Cosmopolitan