Автор
Woman.bg

Неповторима новогодишна нощ в YALTA CLUB с ТООLROOM LIVE за първи път в България

Новогодишната нощ никога не бива да се повтаря, а да става все по-добра.

Това обещава и YALTA CLUB с предложението си за първото по рода си TOOLROOM LIVE парти, водено от един от любимите диджеи на българската публика – MARK KNIGHT. Пултът на ROOM 1 ще бъде негов за специален удължен сет, а в дебрите на ROOM 2 на YALTA CLUB, със своя неподправен хаус ще ни залеят ADRIAN HOUR И MARK STORIE. Новогодишната нощ на лейбъла на легендарния диджей ще продължи и през светлата част на деня на 1 януари.

„За първи път в България, и то точно на Нова Година, ви каним на TOOLROOM LIVE с най-доброто от нас, представящо истинската хаус музика, която кара хората да се забавляват. Новогодишната нощ ще продължи и през почти целия ден на 1 януари, за това не си правете други планове“ споделя MARK KNIGHT.


ADRIAN HOUR e един от тримата основни артисти на TOOLROOM RECORDS, а гостите на YALTA ще го чуят за първи път в България в новогодишната нощ. Аржентинецът от Буенос Айрес е синоним на южноамериканското техно и през последните години най-големите имена в електронната музика пускат негови тракове в клубовете по света. Покорил пултовете на най-големите клубове, включително и този на YALTA, MARK STORIE е едно от имената, чийто стил трудно можем да сложим в рамка, но винаги вдъхновява нощта.

TOOLROOM LIVE ще бъде за първи път в София на 31 декември, а тримата гост диджеи, заедно с домакините RUNO и STEFAN POPOV, обещават да направят първият ден от новата година – неповторим.

Билети могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM в цялата страна и на Белия бар в YALTA CLUB на цена от 60 лв.