Ако ти предстои да бъдеш шаферка, но още не си решила точно каква да е роклята, с която да се появиш – дълга или къса, цвят или материя, предлагаме ти селекция от рокли, с които ще бъдеш неотразима!

Едноцветен шик
Избери рокля в един цвят, който обаче да бъде нещо не особено крещящо – по-скоро екрю или прасковено – перфектните цветове за сватбен ден. Можеш да я раздвижиш с подходящо цвете като аксесоар, или пък си избереш такава само с едно рамо.

С флорални мотиви

Всички знаем, че за сватба не се носи черно, ето защо можеш да решиш облеклото си във флорални мотиви. Нежните цветя и ситни щампи са най-подходящи за големия ден.

Още по темата вижте тук: Шаферка под наем – за 1000 долара

Дантела и пак дантела!
Дантелените рокли са чудесната алтернатива за различна сватбена визия – имат необходимата за случая елегантност и в същото време правят впечатление. Избери удобна къса рокля в дантела и няма да съжаляваш!

Още по темата четете тук: Риана стана шаферка на асистентката си

Стил „Малка синя рокля“
Правата кройка, подобна на роклята на Одри Хепбърн в „Закуска в Тифани“, но в син цвят, е много подходяща за сватбен повод. Избери такава в небесносиньо например, или в светъл нюанс на сивото. Разбира се, преди това провери дрескода и темата на сватбата – ако намериш подобна рокля в един от цветовете на поканите, ще бъде най-добре! Все пак правилото: "Нещо синьо, нещо подарено, нещо назаем", никога няма да излезе от мода!