Макар и днес да ви изглежда съвсем естествено звездите да живеят в огромни имения, да носят най-скъпите дрехи и да имат свои модни линии, това не винаги е било точно така, някои от тях дори се е налагало да работят нещо друго, докато извоюват успехите си.

Ще се учудите колко странни професии са избирали за себе си някои от любимците ви, за да преживяват. Ето и някои от тях:

Джо Манганиело (строителен работник)

Всъщност не ни е никак трудно да си представим Джо като строителен работник, облечен в секси униформа. Може би и точно работата по строежите да е допринесла за привлекателната му фигура.

Упи Голдбърг (гримьор на трупове)

Някак не си я представяте, нали?

Джерард Бътлар (адвокат)

Всъщност Джерард е учил право в училище, защото е искал да накара родителите си да се гордеят с него. Преди време той споделя в свое интервю:

"Идвам от семейство от по-високата работническа класа, което държи на ценностите и традициите. Моите родители много държаха да стана адвокат, но моята мечта беше да бъда актьор.

Брад Пит (танцуващо пиле)

Представяте ли си? Не ви ли се иска да го видите с очите си? Преди да стане известен Брад Пит се е преобличал като пиле, за да раздава флайъри пред ресторант в Лос Анджелис.

Крис Прат (продавач на купони)

Преди да пожъне успеха си този чаровник е бил бездомен и е продавал купони, за да преживява. Освен това е бил пристрастен към марихуаната и е пушел всеки ден, докато е живеел във вана си.

Рейчъл МакАдамс (служител в McDonald`s)

Рейчъл е работела плътно 5 дни в седмицата и се е трудила усилено, но самата тя споделя, че не е била добър служител, макар и да си е миела ръцете почти постоянно.

Патрик Демпси (жонгльор)

Всъщност Патрик е бил много добър в жонглирането и дори често е печелел състезания. А най-доброто му постижения е, когато печели второ място за най-добра техника на жоглиране на всички времена.

Мат Лебланк (дърводелец)

Защо ли не ни е трудно да си представим, че Мат би се справил чудесно с работа, изискваща силни мъжки ръце... Истината е, че дърводелството е семеен занаят за Лебланк и дядо му също е бил дърводелец.

Мадона (служител в Dunkin` Donuts)

Ако сега е събитие да видите Мадона, то преди тя е била младо отзивчиво момиче, продаващо донъти и кафе, за да може да си плати наема. Всъщност този период не е продължил дълго, тъй като тя била уволнена, защото е напръскала с крем клиент.

Анджелина Джоли (погребален агент)

Анджелина била разочарована от организацията на погребението на дядо си и решила, че тя би могла да се справи много по-добре с работата около погребенията.

Кание Уест (продавач в GAP)

Макар и да ни е трудно да повярваме, че е възможно Кание да е бил обикновен чиновник, фактът си е факт. Донякъде работата му като продавач в Gap можем да кажем и че е повлияла върху вкуса му за дрехи и аксесоари.)

Чанинг Тейтъм (стриптизьор)

След като бил изключен от университета красавецът запълвал времето и финансовите си нужди като танцувал горещо в баровете.