Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Неочаквани финансови постъпления за Лъвовете, творчески ден за Раците


Овен- Днешният ден е противоречив, свързан с вътрешен дискомфорт. Съблюдавайте чистота на мислите си. Погрижете се за уюта на своите близки. Не следва да рискувате. Денят трябва да премине мирно и кротко.

Телец- Днес успехът ще бъде с вас. Бизнесмените ще могат да сключат успешни сделки. В къщи ще престанат противоречията, трябва само да проявите повече търпение. Очакват ви свежи клюки за живота на някой от вашите познати.

Близнаци-
Днес трудно някой ще може да развали доброто ви настроение. В сферата на финансите отново трябва да преосмислите опита си. Не е изключено да получите ново предложение за нов вид дейност.

Рак- Този ден е творчески, тъй като аурата при повечето Раци е засилена. Искате да покажете на всички на какво сте способни, но не се преуморявайте. Пазете силите си за по-добри дни. Може да останете с впечатление, че някой се опитва да ви пречи.

Лъв- Финансовото ви положение може внезапно да се подобри - например да получите неочаквано възнаграждение, връщане на дълг. Има вероятност до ушите ви да достигнат неприятни слухове за вас, които се разнасят зад гърба ви.

Дева- Удачен ден. Много от нещата ще стават така, както ви се иска. Някои обстоятелства или срещи с хора могат да ви се сторят като подарък от съдбата. Прекрасно време за свободно творчество.

Везни- Може някои от вас да изпитат разочарование или мъка днес, но след ден-два вашият ангел-хранител ще намери начин да ви утеши или овъзмезди. На пръв поглед тази утеха няма да има нищо общо със днешното събитие.

Скорпион- Интуитивното познание за света ще ви помогне да проникнете в събитията около вас. Може да ви провърви не само в любовта, но и в делата, ако действате предпазливо и обмислено.

Стрелец- Днешният ден е провокационен - време за проверка на правилността на вашите действия. Опитайте да съхраните доброто си настроение и точка. Бъдете верни на себе си и за нищо не съжалявайте.

Козирог- Навярно ще бъдете самовглъбени в бъдещето, строейки невероятни планове. Избягвайте лекомислените постъпки. Днес притежавате добър енергиен и сексуален потенциал.

Водолей- Ден на активната енергия, която сте длъжни да употребите за мирни и съзидателни цели. Финансови затруднения или други, може да станат причина за безсънна нощ на някои Водолеи.

Риби- Днес е нужно да се вслушате в гласа на интуицията си, в гласа на своя ангел-хранител. Вашето обаяние е особено силно сега и ще действа върху другите на подсъзнателно равнище. Внимавайте любовните отношения да не се превърнат в игра с открит огън.