Мили дами, имайте смелостта да говорите за своите интимни части!

Вероятно сте попадали в неловката ситуация да не можете да назовете по деликатен начин своята вагина. Това, което се надяваме от тук насетне, е да успяваме заедно да преодоляваме колебливостта, стеснителността и неудобството по отношение на думите „влагалище“ и „ вагина“.

Знаем безброй изрази, посветени на влагалището. Някои звучат детински, други са вулгарни, но нека си го кажем направо – никой от тях не е уместен. Нищо чудно, че жените се срамуват да подхванат темата дори в най-близък приятелски кръг.

Марката Idelyn е посветила мисията си на женското интимно здраве и е решена да повиши самочувствието на жените и да подобри тяхната самооценка. Idelyn стартира кампания за намиране на най-подходящото име за женските полови органи, вдъхвайки кураж на момичетата и жените, които се притесняват да говорят открито за своята женска същност.

С помощта на Idelyn бихме искали да помолим жените да посочат дума, която биха използвали във всяка ситуация, без да се срамуват – Думата, която чувстват своя. Нека направим първата крачка към това да говорим по-уверено за влагалището и здравните, психологическите и сексуалните проблеми, свързани с него.

Ще бъдем щастливи, ако и вие смятате, че тази задача е важна и благородна. Присъединете се към нас и открито разкажете за нашата инициатива на възможно най-много хора.

Благодарим ви!