Днешната ни статия е посветена на онази вечна женска дружка – малката черна рокля.

Тя е не просто дреха, тя е онази красива, изящна и вярна приятелка, която винаги е на разположение и без свян е готова да ви придружи на всяко събитие и да ви представи в най-добрата светлина.

Изчистената черна рокля, издигната на модния пиедестал още от великата Коко Шанел и продължаваща да блести на него и до наши дни, е онзи тоалет, който абсолютно задължително трябва да присъства в гардероба на всяко градско момиче. Залагайки на нея, вие няма как да сгрешите, просто защото семплият й дизайн я превръща в най-мултифункционалния тоалет, идеален за всеки повод.

Гардероб за променящата ви се фигура

В зависимост от аксесоарите тя може да изглежда както по-елегантно, така и пленително предизвикателно, като истината е, че черната мини рокля е като черна дъска, върху която може да нарисувате всичко в зависимост от личните ви предпочитания и настроение.

И докато едни високи и заострени отпред червени токчета в комбинация с черната рокличка ви превръщат в дръзка прелъстителка, то късата перлена огърлица и черните обувки на нисък ток в съчетание със същия тоалет, комбинация добила популярност благодарение на неповторимата Одри Хепбърн, ви придават строга елегантност и неподражаема изтънченост.

Миранда Кер се разхожда в рокля на H&M за 10 долара