Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Не започвайте нови дела днес

Намаляваща Луна в знак Водолей. Това време е подходящо за профилактика на плоскостъпие и варикозно разширение на вените. Подходящо е още и за стоматологични процедури, за отделяне на брадавици и мазоли, педикюр, маникюр, перманентен макияж, упражнения за раздвижване на кръвта. От 07:57 до 12:08ч Луната ще се движи на празен ход и в това време нищо важно не трябва да се предприема. След това Луната преминава в знак Риби. Уязвими стават ходилата. Избягвайте да ги натоварвате.

27 лунен ден – счита се за удачен и благоприятен за здравето. Заболявания започнали днес не са продължителни, лесно се поддават на лечение и минават без усложнения. Денят е свързан с стомашно-чревният тракт. Изискването на деня е да не претоварвате храносмилателния канал. Препоръчва се да изключите цитрусовите и нишестените храни. Ако изискването на деня не са изпълнени, то е възможно да се обострят заболяванията на дебелото черво.

Ден на надеждата и търсенето. През този лунен ден хората живеят в постоянни промени и колебания. Ако имате домашни питомци или стайна оранжерия, то посветете този ден на проблемите на вашите мълчаливи приятели. Хубав ден, за да се представите в цялата си красота пред вашите избраници, да проявите своите вярност, смирение и нежност. В хората се изостря интуицията, шестото чувство. Постарайте се да не зацикляте на конкретни жизнени, особено битови проблеми. Вътрешният ви глас може да ви подскаже вярното решение. В този ден са възможни различни прозрения. Лесно можете да намерите отговори на въпроси, които отдавна ви мъчат, но при условие, че сте в спокойно състояние и не се поддавате на делничната суета и натрапчиви мисли, а откриете съзнанието си към възприемане на висшата космическа информация. Никакви нови дела не се препоръчват, ако нямате достатъчно информация. По-малко се гледайте в огледалото, ако може изобщо минете без него. Може да се създаде у вас чувство за непълноценност. Не е добро време за решаване на битови проблеми.

Диета – да се ограничи консумацията на картофи и цитрусови плодове. Препоръчително е на обед да ядете само лека супа. Може да пийнете чаша червено вино, но от останалият алкохол се въздържайте.

Подстрижка – Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните. Подходящо е и за тия, които са решили да променят своя имидж.

Сънищата показват, доколко човек е способен да съществува в хармонични отношения с околното пространство и доколко е в състояние да запази равновесието между духовния и материалния свят.