Автор
Woman.bg

Не съм златотърсачка,а луксозен пътешественик

Днес ще ви запознаем с 30-годишната Натали Ууд, която е обиколила света и е посещавала най-луксозните курорти, напълно безплатно, благодарение на регистрацията си в сайт за запознанства.

Преди две години тя си прави профил в сайта misstravel.com, чиято цел е да събира необвързани жени и мъже, които искат да пътуват. От тогава до днес Натали е излизала с безброй успешни бизнесмени и е посетила места като Турция, Абу Даби, Дубай, Малдивите, Австралия, Кувейт и САЩ. Заможните мъже спонсорират не само пътните разходи и нощувките в хотелите, но и й купуват дизайнерски дрехи и аксесоари. Задължително я извеждат на разходки със зашеметяващи спортни коли и я водят на лъскави партита на яхти. Според нейна преценка мъжете, с които се е срещала, са похарчили повече от 60 000 паунда за пътешествия.

Натали е собственик на салон за красота и в никакъв случай не се определя като златотърсачка. Тя споделя, че не излиза с успешни мъже, само заради парите, а защото изпитва истински интерес към пътешествията и единствената й цел е да обиколи света в приятна заможна компания.

"Обожавам да пътувам и затова реших да се регистрирам в сайта. Надявах се там да срещна и други хора, които споделят тази моя страст. Благодарение на това си действие, съм излизала на 80 срещи и съм пътувала с чудесни мъже. Много хора ме наричат златотърсачка, но аз предпочитам „луксозен пътешественик“. Мисля, че другите просто ми завиждат. Обичам фините неща в живота и тези приключения ми позволяват да се докосна до тях. Аз съм свободна млада жена, която обича да се забавлява, да среща нови хора и да бъде глезена. Обожавам да посещавам различни кътчета по света, да се возя в луксозни коли, на яхти. Предпочитам топлите дестинации, а пътешествията ми тепърва започват. Голяма част от мъжете, с които съм се срещала, са по-възрастни преуспели бизнесмени, на които им е омръзнало да пътуват сами и имат възможност да поемат разноските на една жена. Разбира се, налага се да съм много предпазлива, не мога да имам доверие на всекиго в интернет, но всички мъже досега са били внимателни към мен.“ споделя самата Натали.

След като се присъединява към misstravel.com г-ца Ууд посещава приказни кътчета, които никога не е подозирала, че ще види на живо. Последното й пътешествие се състояло малко по-рано този месец и е било до Кувейт.

"Там бях с поредния учтив и заможен мъж. Цяла седмица празнувахме в луксозни вили и по яхти,а аз не съм похарчила пукнато пени. Той пое всичките ми разноски и ми даваше пари да си напазарувам дизайнерски дрехи и аксесоари. Връзката ни беше изцяло платонична, затова живеехме в отделни апартаменти. Към края на годината отново ще пътувам с него, но този път до Канада.

За мен не е проблем да правя секс с някои от тези мъже, но само ако съм истински привлечена.“ споделя още Натали.

Понастоящем тя се намира в Маями и е в трепетно очакване на пътешествието си до Бахамите, което ще се състои следващата седмица.