Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Не предприемайте важни действия днес

Луна в знак Дева, времето когато се изострят възприятията ни към дреболиите, появява се желанието за критикуване на ближния. Засилва се реагирането моментално на най-незначителните несъответствия и дреболии. Подходящо и полезно е да се посещават лекарите, да се правят изследвания, тъй като сега няма да има проблеми с диагностицирането. Това не се отнася само за хората, но и за автомобилите, тъй, че, ако ви се струва, че има нещо нередно или някакъв проблем, смело отивайте в авто-сервиза. Най-доброто време за основно почистване на дома. Уязвима е кожата и храносмилателната система.

До 16:52ч Луната е неефективна, затова не предприемайте важни действия. След това може, но не забравяйте, че все още е в намаляваща фаза. След това Луната преминава в знак Везни.

27-ми лунен ден – Ден на надеждата и търсенето. Всичко, което правим в живота, го правим не за себе си. Когато човек моли за помощ само за себе си, той получава малко, а когато се моли за другите, към него идва поток от енергия. През този лунен ден хората живеят в постоянни промени и колебания. Ако имате домашни питомци или стайна оранжерия, то посветете този ден на проблемите на вашите мълчаливи приятели. Хубав ден, за да се представите в цялата си красота пред вашите избраници, да проявите своите вярност, смирение и нежност, за да произведете решаващото впечатление за техния избор. Психологическият фон на 27-я лунен ден е подобен на атмосферата на 6-я, в който доминира една от вселенските стихии - въздушната. В хората се изостря интуицията, шестото чувство. Постарайте се да не зацикляте на конкретни жизнени, особено битови проблеми. Вътрешният ви глас може да ви подскаже вярното решение. В този ден са възможни различни прозрения. Лесно можете да намерите отговори на въпроси, които отдавна ви мъчат, но при условие, че сте в спокойно състояние и не се поддавате на делничната суета и натрапчиви мисли, а откриете съзнанието си към възприемане на висшата космическа информация. Никакви нови дела не се препоръчват, ако нямате достатъчно информация. По-малко се гледайте в огледалото, ако може изобщо минете без него. Може да се създаде у вас чувство за непълноценност. Не е добро време за решаване на битови проблеми. Подходящо за работа в градината и грижа за цветята. Болестите възникнали през него не са опасни.

Диета – да се ограничи консумацията на картофи и цитрусови плодове. Препоръчително е на обед да ядете само лека супа. Може да пийнете чаша червено вино, но от останалият алкохол се въздържайте.

Подстрижка – Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните. Подходящо е и за тия, които са решили да променят своя имидж.

Сънищата показват, доколко човек е способен да съществува в хармонични отношения с околното пространство и доколко е в състояние да запази равновесието между духовния и материалния свят.