Едва ли в света на модата съществува нещо по-практично от класическото черно палто, на което почти всички залагаме, когато дойде зимата.

Но понякога е добре да избягаме от клишето, в името на характерния си стил и очарование. Ако ви е омръзнало да се „сливате“ с тълпата от хора, облечени в елегантни черни палта, то обърнете внимание на следните ни предложения за различни модели.

Дълго палто

Всъщност не е необходимо напълно да зачеркнете дългите палта, но дайте воля на въображението си, когато подбирате цвета. Кафявото, бежовото, тъмнозеленото и сивото също са много елегантни. А в случай, че ви се иска нещо по-нестандартно, то ориентирайте се към червено, синьо или дори розово.

Късо палто

По-непретенциозният вариант на дългото палто, което може би е подходящо, ако носите повече панталони. То е много удобно, когато искате да сте спортно-елегантни.

Зимно яке

Комфортно, практично и дори симпатично, особено когато е с качулка с любимия ни пух, която винаги е насреща, за да ни стопли. Тук също можете да експериментирате с цветовете.

Дълго зимно яке

Ако предпочитате якето пред палтото, но в същото време искате да сте по-елегантни, то дългото яке е най-подходящият избор за вас. Освен това то предпазва тялото ни още по-добре.

Кожено палто

Красиво, изтънчено, но и претенциозно решение, което трябва да отговаря на цялостния ви стил на обличане. Друг подходящ избор е дебелото кожено яке.

снимки: closetfulofclothes.com, stylekrunch.wordpress.com, lyst.com, thegoldenbun.com, nettoyeursparkle.ca

Последно от woman.bg