Американската актриса Линдзи Лоън твърди, че да останеш трезвен никак не е лесна задача.

В момента звездата води свое собствено шоу по телевизионния канал на медийния магнат Опра Уинфри.

След години на шумни купони, алкохол, наркотици и проблеми със закона Линдзи най-накрая реши да се завърне на телевизионния екран и да се бори с вредните си навици.

"Трезва съм, но съм била много близо до обратното състояние, плашещо е. Обичам нощния живот, танците, забавленията и смеха, това е страхотно чувство. Въпросът е да знаете, че когато сте в такава ситуация, когато около вас има много алкохол и други изкушения просто трябва да не се поддавате", коментира Линдзи.

Междувременно Лоън се бори все по-амбициозно и за възвръщането на старата си звездна слава. След успешната кариера на "дете чудо" звездата трудно понесе вниманието и парите и в продължение на години вървеше по лошия път на наркотиците, алкохола и проблемите със закона.

"Аз просто искам да се завърна на снимачната площадка, нищо друго няма да ме направи така щастлива. Това е моята терапия, това храни душата ми, това ме кара да продължавам и ми дава енергията, от която имам нужда за да живея", категорична е актрисата.

За да се възстанови още по-бързо от предишното си състояние, Лоън се е записала на курс по танци. "Това е една много добра тренировка. Дава възможност на жените да поддържат перфектно тяло. Харесва ми, потя се много повече, отколкото когато правя йога упражнения или бягам на пътеката", добавя звездата, цитирана от БГНЕС.