Автор
Woman.bg

Наталия Водянова с награда за благотворителност

Руският модел Наталия Водянова беше наградена с наградата "Даян фон Фюрстенберг" по време на церемония в Ню Йорк, на която били отличени пет жени за благотворителната им дейност.

Водянова получи наградата за работата си като основател на благотворителната фондация "Naked Heart", която предоставя помощ на руските деца в нужда.

"Даян е като майка за мен. Тя е единствената, която знае колко много се отдавам на каузата и колко усилено работих, за да я реализирам", сподели рускинята.

Фондацията е изградила над 90 детски площадки в Русия и множество центрове в подкрепа на семейството. По-рано този месец красавицата работи заедно с руската марка "Centro" за създаването на колекция обувки. Сумата от продажбата на моделите е предназначена отново за фондацията. Обувките ще се продават за 60 паунда и включват серия от класически токчета в различни цветове.



Американската телевизионна водеща Робин Робъртс получи отличие за куража и силата, която имала в преодоляването на две коварни болести - рак на гърдата и рядко заболяване на кръвта.