Това наистина ли е Наталия Гуркова, питаха се из светските среди при последната поява на Мис България 1998 на светско събитие. Моделката е премахнала силикона от бюста и устните си и е напълно неразпознаваема.

Според всички присъстващи с новата си визия бившата миска изглежда значително по-добре. Рядко се случва пластичните операции на известните личности да са несполучливи, но случаят с Гуркова е точно такъв, смятат в родния шоубизнес.

„Браво! Сега изглежда страхотно! Подмлади се изведнъж с 10 години. Няма нищо по-хубаво от естествената красота и Наталия явно го осъзна", коментират я из светските салони.

Преди време брюнетката се появи на светско парти с доста набъбнали устни, с което предизвика недоброжелателни коментари от околните, пише vsekiden.com

Четете още: Момичето, което твърди че има три гърди

„Нищо не съм слагала, нямам силикон или импланти. Преди време си бях инжектирала хиалуронова киселина, но тя се разгражда след няколко месеца ", оправда се тогава Наталия.

Според приближени причината красавицата отново да легне под ножа е второто й дете. Коронованата хубавица има две отрочета от черногорския бизнесмен Джордже Михалевич. Именно след второто раждане тя се е отървала от изкуствените подобрения по себе си, за да може да кърми сина си Кристиян. Освен едногодишния си наследник миската има и 5-годишната Джордия, която е кръстена на баща си.

Според запознати Наталия е отстранила всичкия силикон по себе си в елитна клиника в Швейцария, за което броила над 10 000 евро.

Четете още: Жива секс кукла