Американската актриса Натали Портман заяви, че майчинството й е дало да разбере една важна истина: няма никакви правила, за да бъдеш майка. След раждането преди около две години тя е станала по-малко критична към другите.

"Най-важното нещо, което научих, е, че да бъдеш родител е различно при всеки човек...Няма никакви правила, с изключение на едно – не трябва да причиняваш болка на рожбата си", обясни Портман.

Четете още: Слушайте музика по време на бременност!

"Някой кърмят децата си до 5-годишна възраст. За някои е правилно де се върнат на работа веднага, а за други – да я напуснат завинаги", добави актрисата.

Натали Портман стана световна звезда още на 13 години, когато изигра малката Матилда във филма "Леон" на Люк Бесон. Въпреки ранната си изява в киното, тя е много благодарна на своите родители за хубавото детство, което са й осигурили.

"Моите родители винаги бяха до мен. Те винаги ми позволяваха да правя това, което харесвам. Сега разбирам колко много са се грижели и са ме пазили. Аз съм щастливка, че имах нормален дом, начин на живот и приятели", заяви Портман и добави: "Те ми създадоха условия за спокоен и нормален живот, който беше много далеч от света на киното".

Четете още:Стилно вдъхновение: Натали Портман