Българска красавица е новата любимка на магната Хю Хефнър. Тя се казва Ралица Иванова и е родена във Варна на 27 март 1985 г.

От няколко години живее в Америка, където е попаднала под прицела на издателя на еротичната библия, пише в. "Телеграф".

На няколко пъти 87-годишният чичо Хю й е предлагал да я снимат за корицата на американския "Плейбой" и по този начин да стане втората българка ( и варненка) след Соня Васи, украсила култовото списание. Но нашенката все отказвала.

Хефнер обаче толкова много я харесвал, че решил, че ще преглътне да я вижда и по бельо, но да се радва на прелестите й. Затова я препоръчал за рекламно лице на организаторите на фотографски семинар в Маями. И това вече е факт - Рали е направила фотосесията и един от кадрите й краси рекламния каталог на форума, който ще се проведе на 22 и 23 март.

Четете още: Дрю Баримор не иска дъщеря й да позира за Playboy

Заедно с нашенката ще бъдат няколко от звездите на американския "Плейбой". Момичетата ще позират пред майсторите на обектива, които искат да се усъвършенстват в еротичната фотография.

Ралица е завършила Института по международен туризъм (ИМТ) във Варна. Още като тийнейджърка е рекламно лице на много марки алкохол. Сега живее във Флорида, където сред палмите, океанския бриз и топлите лъчи се е сдобила с приказен тен и още по-слънчева визия.

Четете още: Чуйте как пее Русата Златка

Освен като модел красавицата работи почасово като сервитьорка в спортен пъб. Свободното си време обича да прекарва по магазините, с приятелки и да се забавлява.

Рали е щастливо омъжена за приятеля си, също българин, и младото семейство няма никакво намерение да се връща в родината ни засега.

Източник: Bulevard.bg