За изключително кратко време българинът Георги Методиев, известен като Gio Diev, успя да се наложи като един от най-обещаващите дизайнери на обувки в световен мащаб, като почитателки на неговите модели са Дженифър Лопес, Кейти Холмс, Фърги, Кери Уошингтън, Кристина Милан и много други знаменитости.

Мадона, например, е една от най-големите почитателки на творенията на Джио. Тя се появи с негови обувки както в свой видео клип, така и на скорошно участие. Преди време с обувки, дело на нашенеца, бе забелязана и Бритни Спиърс , която разходи въпросния модел на сцената на американското шоу "Х фактор".

Дизайнерът на звездите Джио Диев иска да се срещне точно с теб

Сега към дългия списък със знаменитости, обули токчета, дело на Методиев, се присъедини и Бионсе.

Преди няколко дни дизайнерът пусна кадри от предишна сесия на кралица Би в профила си във Facebook. На тях тя е с черно-зелени сандали с тънък ток и дебела кожена каишка около глезена. Моделът се казва "Палма" и е от по-стара колекция на Георги.

Бионсе с обувки за 200 хиляди в следващия си клип

Героги Методиев живее и работи в САЩ отдавна. Преди да създаде едноименната си марка, е работил за Ferre, Fendi, Chanel и Dolce&Gabbana. През 2011-а българинът участва и в Седмицата на модата в Париж, където представи своята есенно-зимна колекция, а в началото на годината Диев бе поканен и като един от официалните дизайнери, които да покажат собствена колекция по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.