Автор
Кристина Кирова

Наръчник за необвързани в сезона на сватбите

Освен със слънцето и разцъфналите дървета, пролетта е характерна и със зараждането на любовта и когато тя отсъства от живота ни, се налага да преглътнем поканите, които сме получили за сватбите на своите приятелки.

Как да приемем чуждото щастие, без да го сравняваме с неуспехите си в романтичния живот и какво е и не е редно да правим на сватбите на познатите ни, когато сме сами? Представяме ви наръчника за оцеляване в сезона на сватбите за необвързани дами.

1. Не си търсете извинение да не отидете

В никакъв случай не казвайте на другите, че отивате по задължение. Единственото, което ще постигнете е да обидите двойката, за която този ден е специален. Без значение на кого е тържеството, то е повод да прекарате забавна вечер или следобед. Друг ценен съвет - оставете смартфона си настрана и общувайте с другите. Фактът, че нямате половинка, не ви извинява да не се забавлявате и да бъдете асоциални.

2. В никакъв случай не прекалявайте с алкохола

Пияната жена никога не е приятна гледка.

3. Не забравяйте, че там ще има много необвързани мъже

Сватбата не е единствено събитие, известно още като "Двама луди, двеста гладни". Тя е прекрасен повод да видите стари приятели, а защо не и да се запознаете с някой очарователен мъж, който също все още не е открил своята половинка.



4.Не пропускайте да се забавлявате на дансинга

Дори и да не танцувате добре, това е начин да се отпуснете и да се отървете от грижите за момент.

5. Бъдете благодарни за приятелите и близките, които обичате

Винаги прекарвайте времето си с хората, които ви правят щастливи и се интересуват от вас. Не се фокусирайте единствено върху факта дали имате връзка, или не. Сватбата на близки приятели е важно събитие както в техния, така и във вашия живот. Приятелството е не по-малко вълшебно от красивата любов. Оценявайте това, което имате и ще бъдете много по-щастливи, дори и на чуждите сватби.

6. Не спирайте да си припомняте очарованията в живота на необвързаната жена

Вие не зависите от никого и в момента трябва да инвестирате единствено в собственото си щастие. Да, младоженците са щастливи и влюбени, но вие имате други предимства, които е добре да оцените. Можете да продължите да се забавлявате, да излизате по срещи и знаете, че най-хубавото в живота ви тепърва предстои.