През зимата на всички ни се иска да разнообразим интериора за по-добро настроение.

Не винаги обаче имаме много време или пари, за да го направим. Ако обаче разполагате с 20 минути, можете да си направите евтина и оригинална закачалка с медни елементи.

Хората от векове си падат по цветните метали и това се отразява на модата и дизайна, включително и на интериорния дизайн. Тези метали обаче се използват къде по-лесно в бижутерията, отколкото в декора на вътрешни помещения. Всички сме виждали десетки дизайнерски провали в тази насока, дори тоалетни чинии от злато!

Медта е чудесен декоративен метал и е изключително актуална още от миналата година. В този метал има нещо, което кара медните предмети да изглеждат особено стилни, елегантни и универсални като стил.

Днес ще се уверите, че дори и малки елементи от мед не могат да останат незабелязани в интериора. За целта ще ви научим как да си направите стилна закачалка от медни водопроводни колена и дървени пръти.

Четете още: Ето как: Секси рокля от тениска

Необходими материали:

* 6 медни колена;
* 4 медни тройни колена;
* 4 медни тапи с еднакъв диаметър;
* кръгъл дървен прът със същия диаметър (обща дължина 5.3 м.):
- два отрязъка по 125 см.;
- два отрязъка по 70 см.;
- 4 отрязъка по 20 см.;
- 6 отрязъка по 10 см.

Четете още: Ето как: Направете си помощник от топка за тенис

След като вече сте нарязали пръта на 14 части с нужната дължина, можете да започнете сглобяването. За целта ползвайте нашия прост чертеж. Обозначили сме всеки фрагмент с латинска буква, отговаряща на конкретна дължина: a (125 см.), b (70 см.), c (20 см.) и d (10 см.).

Четете още: итро и лесно трикче за повече място в гардероба

За повече здравина можете да намажете частите с лепило на местата на сглобките. Сглобяването на закачалката ще ви отнеме 15-20 минути, но ще получите стилен и функционален предмет, който ще привлича всеобщото внимание с медните си елементи.