Автор
Woman.bg

Направете си един специален подарък за 8-ми март в Candy Club!

8-ми март е празненство на политическите, социални и икономически постижения на жените. Отбелязва миналото, настоящето и бъдещето на жените по света. Това не е просто Ден на жената, а празник на свободата!

8-ми март е ден за почит към всички създателки на нов живот и на всички жени, които имат своята роля в обществото.

Според нас всяка една представителка на нежния пол има право да отпразнува своето съществуване през цялата година, т.е. цели 365 дни! И все пак с удоволствие бихме се зарадвали на красив букет от специален човек, на романтично стихче или малък подарък от децата си.

Какво по-хубаво място да отбележите този толкова важен ден в живота на всяка една жена, от това да го отпразнувате в нощен бар по ваш вкус с най-близките си приятелки.

Освен това, мили дами, там може да имате късмета да се запознаете с интересен мъж, който да ви грабне вниманието. Никога не се знае...

Нека ви представим няколко интересни факти, свързани със запознанствата в баровете:

- Изследователи от Университета в Чикаго открили, че има два пъти по-голям шанс да откриете някого, с когото да излезете на среща в баровете, отколкото чрез семейството и общите приятели.

- Според проучване на мъжете им трябват само 15мин, за да решат дали жената си струва втора среща. “Часовникът” на жените не тиктака така бързо – те обмислят почти час дали да се срещнат пак със същия мъж или не.

- Когато един мъж се приближи до една жена, тя ще базира 55% от първоначалното си впечатление на външния му вид и езика на тялото, 38 % на начина му на говорене, и 7% на това, което всъщност казва.

- 90% от това, което “казвате” не е вербално. Езикът на тялото – жестове, изражения, поглед и докосване – това е, което представлява голяма част от говоренето.

Подгответе се за много приятни емоции, нови запознанства, забава с приятели и се насладете на разнообразната жива музика и приятните коктейли в „Candy Club”. Мястото, което ще ви гарантира една наистина незабравима вечер!

8-ми март е най-красивият женски празник, нека го полеем подобаващо!

Бъдете здрави, усмихнати, влюбени, щастливи, обичани и винаги истински!