Автор
Woman.bg

Наоми накара гостите на рождения й ден да си плащат!

Миналия уикенд Наоми Кембъл успя поне за малко да отклони вниманието от най-обсъжданата по това време светска тема - а именно фестивала в Кан. Как черната перла успя да направи това ли?Ами с пищно парти по случай рождения си ден.

Черната пантера отпразнува 45-я си рожден ден с лускозно празненство в замъка Saint Jeannet край Ница, като стана ясно, че част от гостите е трябвало да си платят, за да им бъде позволено да присъстват.

Шок! Наоми Кембъл и Кара Делевин се сбиха

Сред звездите дошли на купона Кембъл бяха Леонардо ди Каприо, Кендъл Дженър, Джиджи Хадид, Мери Джей Блайдж и Марио Тестино, но естествено те не е трябвало да плащат поканите си. Платеният вход бил за непопулярните гости, които обаче имали големи сметки и много държали да присъстват на VIP събирането. Средно около 2 000 долара трябвало да платят неизвестните ентусиасти, за да бъдат на рождения ден на Наоми. Представител на звездата потвърди това, но заяви, че събраните пари отишли за благотворителната фондация на Кембъл Fashion for Relief.

Друга интересна подробност е, че Наоми пристигнала на партито чак след 12 часа, въпреки въпреки че гостите започнали да пристигат още в девет вечерта и до появата на рожденичката част от тях вече били силно изнервени.

Моделите на Леонардо Ди Каприо