В петък черната пантера Наоми Кембъл навърши 44 години.

Гледаме снимки на красавицата и не можем да повярваме, че наистина е на толкова години. Със своето сексапилно излъчване и тяло като на газела, тя не изглежда на повече от 30.

Британският топ модел отбеляза рождения си ден с пищно парти в луксозния клуб Billionaire Club Sunset Lounge в Монте Карло.

Целият последен етаж от заведението бе резервиран за звездните гости на Кмебъл, сред които бяха творческия директор на Givenchy Рикардо Тиски, еднояйчните близнаци Дийн и Дан Кейтън от DSQUARED2, Дита Вон Тийс, Шанел Иман, Джордън Дън и много други.

Наоми Кембъл се държи за ръка с творческия директор на Givenchy Рикардо Тиски

На празненството присъства и бившия приятел на Наоми – италианския бизнесмен Флавио Бриаторе, който бе придружен от съпругата си Елизабета Грегорачи.

Флавио и Наоми се разделиха през далечната 2003 година, но останаха близки приятели. В едно от последните си интервюта дългокраката пантера дори го обяви за свой ментор.

Гостите на партито се насладиха на скъпи напитки, включително 100 бутилки Armand de Brignac Champagne, и гастронимически шедьоври.

Красавицата вписа и това парти в историята и за пореден път доказа една от прочутите си максими, а именно Най-добрите партита са тези, които аз правя.

Дойде време да обърнем внимание и на тоалета на рожденничката. През вечерта тя смени две впечатляващи рокли.

Едната, с маркаVersace, бе с жълт цвят. Дрехата се открояваше с миди дължина, дълбоко деколте и изящна горна част.

Другата рокля също пленяваше с ефектен дизайн, дело на Givenchy.