Автор
Woman.bg

Намериха наркотици до ваната, където припадна щерката на Уитни Хюстън?

Полицията е открила наркотици в апартамента на Боби Кристина Браун, след като девойката беше открита припаднала във ваната. Това съобщиха от американския новинарски сайт tmz.com.

Съмнения за злоупотреба с наркотици се появиха веднага след новината, че щерката на певците Уитни Хюстън и Боби Браун е намерена припаднала и се наложило по-късно да бъде поставена в медикаментозна кома.

Самата Боби Кристина е признавала след смъртта на майка си, че е имала проблеми с наркотиците, но напоследък твърдеше, че вече не употребява. Въпреки това по всичко личеше, че тя преживява много тежко загубата на майка си, която беше открита мъртва във вана в Бевърли Хилс през 2012 година.

При първия оглед в апартамента на Боби Кристина полицаите не са открили нищо. Втория път, обаче, отнесли няколко улики със себе си. От полицията отказват да коментират дали става дума за наркотици.

Според последните информации, напоследък Боби Кристина била обсебена от мисълта, че наближава третата годишнина от смъртта на майка й. Тя говорела непрекъснато и за намирането на Уитни – паднала по лице във ваната в луксозен хотел. Парадоксално, 21-годишната девойка беше открита в почти същата поза.

Нейни близки разказват, че Боби Кристина говорела много повече за годишнината от смъртта на майка си, отколкото за годишнината от сватбата си, която също наближава.