Едва ли има булка, която не би се разстроила, ако е заела идеалната поза за снимка, нежно прегърната от любимия си, фотографът е готов и само секунди преди да бъде реализиран перфектният кадър, някой изведнъж се появи и провали всичко.

Да, със сигурност младоженците - Елизабет и Раян Милър, щяха да се изнервят до краен предел, когато един неканеният гост провали сватбената им фотосесия в Сентръл парк, ако той не бе кой да е, ами самият холивудски актьор Том Ханкс.

На 24-и този месец Елизабет и Раян, точно казали си заветното "да", са в нюйоркския парк и позират за сватбения си сет от снимки, когато са прекъснати от, минаващ покрай тях, мъж. Той ги заговаря, за да ги поздрави, което ги изнервя в първите няколко секунди, защото точно са щели да са сдобият с идеалната сватбена фотография. В следващия момент обаче виждат, че въпросният господин е звездата от "Форест Гъмп" - Том Ханкс. Известният актьор се спира при тях, за да ги поздрави радушно за щастливото събитие и дори си прави няколко селфита с младоженците - момент, за щастие запечатан от наетия фотограф.

Едва ли има нужда да отбелязваме, че това е прекрасен и неочакван подарък за младото семейство, добавящ допълнителна доза еуфория към и без това радостния ден.