Автор
Woman.bg

Най-запомнящите се гафове с грим от изминалата година

Ако някои звезди имат вземане-даване с гафове в облеклото, то други изгряват на челните страници на клюкарските медии заради грешките на гримьорите си.

Вижте някои от най-запомнящите се грешки в грима на актриси и певици като Анджелина и Майли, които се надяваме да останат обеца на ухото на целия екип, стоящ зад имиджа и визията им.

Анджелина Джоли: Проблемът с пудрата

Актрисата-режисьор рядко се появява на червения килим във вид, който търпи забележки, но ето, че и нейният час удари. Премиерата на филма “The Normal Heart” ще остане в историята на гримьорските гафове, след като една от най-стилните и красиви дами в шоубизнеса изглеждаше като напудрена с бяло брашно.



Майли Сайръс: Усмивката на Жокера

Вгледайте с областта около устата на певицата и ще забележите белия контур, описваш зловещата усмивка на злодея от филма за Батман – Жокера. Виновник отново е неправилно подбраната пудра за лице, която под ярките светкавици и прожектори изпъква като призрачен воал върху лицето на Майли.



Дженифър Анистън: Гаф с фон-дьо-тена

Повечето грешки в грима се забелязват на лицето на звездите, но Дженифър Анистън изненада фотографите на премиерата на филма “Call Me Crazy” с няколко странни, светли петна върху гърба си. Фон-дьо-тенът или коректорът, заличили някакви несъвършенства по гърба на звездата, са изключително непрофесионално положени.



Ким Кардашиян: Неестествено дълги мигли

Ким обича да подчертава красивите си очи и особено много държи на миглите си, които в повечето случаи са изкуствени. Но понякога риалити звездата просто прекалява в стремежа си да има дълги, много дълги и съблазнителни мигли.



Кели Озбърн: Тен като на морков

Натуралният цвят на кожата на Кели е твърде блед и в стремежа си да придобие секси, калифорнийски загар, тя е попрекалила или със солариума, или с бронзанта.

Линдзи Лоън: Пудра за бронзов загар в повечко

През изминалата година почти всяка снимка на Лоън, която се качваше в интернет, показваше неумението ѝ да борави с пудрата за бронзов загар...

Деми Ловато: Грим-маска

Ако очите и устните на Деми са красиво подчертани, то лицето ѝ почти винаги е „маскирано“ с фон-дьо-тен и пудра.