Без унизителни слухове, нито компрометиращи снимки...Невероятно, но факт, съществуват богати и известни мъже, които са напълно отдадени на своите съпруги. Френският вестник "Фигаро" разкрива кои са те.

Мат Деймън се запозна със сервитьорка пред 2003 г. и две години по-късно се ожени за нея. Той призна пред сайта Yourtango: "Лусиана е моята сродна душа, не мога да съм далеч от нея повече от две седмици".



Матю Макконъхи е един от най-сексапилните актьори от своето поколение, но поглежда само съпругата си Камила Алвес. Двамата са женени от 2006 г. и красавицата се отказа от кариерата си на манекенка, за да отглежда трите им деца.



Робърт Дауни-младши забрави Сара Джесика Паркър в обятията на Сюзън. Двамата са женени от 2005 г. и ръководят заедно продуцентската компания Team Downey. Както у дома, така и на работа Робърт не може да се отдели от съпругата си.



След като първата му съпруга Касандра Харис почина, Пиърс Броснан си върна усмивката благодарение на журналистката Кийли Шай. Двамата са женени от 15 години и имат две деца.



Бен Стилър се ожени за актрисата Кристин Тейлър преди 14 години и не се колебае да говори за връзката им в медиите. В интервю за списание "Парейд" той заяви: "Само след няколко месеца разбрах, че се чувствам добре с нея, след това поисках ръката й от баща й". Стихия на големия екран, в истинския живот Бен е по-предпазлив.



Хавиер Бардем се запозна с Пенелопе Крус през 1992 г., но тя беше пленена от чара му едва 16 години по-късно на снимачната площадка на филма "Вики, Кристина, Барселона". След като се ожениха той й посвети Златната палма, с която беше удостоен на 63-то издание на кинофестивала в Кан. "Пенелопе, дължа ти много, обичам те любов моя", каза той.



Патрик Демпси се ожени през 1999 г. за фризьорката Джил Финк. Оттогава те са неразделни. Майката на трите му деца го придружава при всичките му пътувания – от червения килим до автомобилните състезания, които са втората му страст. Когато "Доктор блян" обича, то е завинаги.



Хю Джакман се ожени за австралийската продуцентка Дебора Лий-Фърнес преди 20 години. Разликата във възрастта им е 13 години. Въпреки натоварения си график актьорът признава, че се обажда на съпругата си по десет пъти на ден.



Трудно е да забравиш Джей Ло, но Дженифър Гарнър накара Бен Афлек да го направи. Двамата са женени от 2004 г и той не пропуска да й засвидетелства благодарността си в своите интервюта. "Успехът ми в киното ли? Той е благодарение на Джен", казва Афлек.

БГНЕС