Автор
Woman.bg

Най-уникалните места, където да сключите брак

Замисляли ли сте се как бихте искали да сключите брак? На плажа, на върха на най-високата кула в света или пък под водата?

Някои двойки по света вече са стигнали до този извод за самите себе си и са измислили най-впечатляващия начин, по който да кажат заветното "ДА".

Церемония под водата в Монте Карло

Там, под кристалните води на Средиземно море, можете да се насладите на една наистина уникална безтегловна церемония. Всичко, което ви е нужно, е сватбена рокля и искряща бутилка шампанско.

На върха на най-високия небостъргач в Дубай

212 метра над земята, най-високият небостъргач в Дубай дава на младоженците възможността да се наслаждават на наистина прекрасна гледка, а само няколко етажа по-надолу да изкарат наистина незабравима първа брачка нощ.

Сватба във въздуха

Белгийска сватбена агенция предлага на клиентите си уникалната възможност да се венчаят 50 метра над земята на подвижна платформа. Ако имат желание веднага след церемонията, те могат да скочат с бънджи и да се целунат за първи път във въздуха.

Сватба в пещера

300 метра под земята в Напа, Калифорния, една пещера служи за идеално място за сватбени церемонии. Атмосферата е наистина романтична, с красив светещ декор и дава възможност на младоженците да оценят гледка към романтичните зелени лозя в Напа.

Сватба в замък в гората

Едно от най-популярните места за сватби по света е замъкът в Куинсленд, САЩ, където попадате буквално по средата на тропическа гора. Заобиколени от повече от 8000 вида растения, младоженците могат да направят единствени по рода си снимки на фона на водопади на това сякаш излязло от приказките място.

Сватба на влакче на ужасите

Лас Вегас е мястото, където бракът във всякакви вариации е възможен, включително и на влакче на ужасите. Те дори са толкова достъпни, че почти всеки би могъл да си ги позволи - сутрешните церемонии струват около 600 долара, а вечерните - 800.