Британската марка BOHEM, специализирана в дизайна и изработката на изящен сребърен и златен маникюр, създаде най-скъпите изкуствени нокти в света.

Цената не се разкрива, но до този момент най-скъпият маникюр в света принадлежеше на друга британска марка Cherish…Me, а стойността му беше 51 000 долара. След успешния старт на лаковете-бижута на BOHEM сега марката пуска на пазара първия си чифт изкуствени нокти за звезди, предаде БГНЕС.

Първата знаменитост, която ги демонстрира, беше поп звездата Риана. Нейното световно турне тази година се наричаше "Диаманти", поради което не е чудно, че всичко по ноктите е издържано в този стил. Ноктите с няколко пласта лак са направени от скъпоценни метали и камъни, като слоевете от платина представляват небето със звезди под формата на диаманти. Най-забележителният детайл е голям, светещ диамант.

BOHEM планира да създаде и други изключителни "Нокти за звездите", вдъхновени от конкретната личност. Марката смята да пусне на пазара и уникална гама нокти със злато, платина и диаманти, вдъхновени от звезди като Бионсе, Джеси Джей, Лейди Гага, Рита Ора, съдии и победители от Х-фактор.

Четете още: Сладък маникюр за сладки поводи