Известните личности понякога забравят за статута си и си позволяват изказвания, които имат ефекта на гръмнала бомба.

Някои предизвикателни и обидни цитати са съсипвали репутацията на звездите, карали са ги да поднасят публично извинения и едва не са сложили кръст на кариерата им. Представяме ви няколко от най-скандалните изказвания на знаменитостите!

Карл Лагерфелд за руските мъже: „Ако бях рускиня, щях да стана лесбийка. Мъжете в Русия са просто ужасни. Само приятелят на Наоми може да се нарече що-годе симпатичен. Русия е страната, в която са най-красивите жени и най-ужасните мъже“.

Четете още: Карл Лагерфелд направи ревю в супермаркет

Джоан Ривърс за дъщерята на Ким Кардашиян: „Това дете е грозно... За пръв път виждам бебе на половин годинка, което да се нуждае от кола-маска на веждите!“.


Кейти Пери за целувката с Майли Сайръс: „Исках просто да я целуна по бузата, нали знаете, както правят момичетата за поздрав. Но тя си завъртя главата и се впи в устните ви, усетих езика й и разбира се се отдръпнах. Един Господ знае къде е бил езикът й преди моята уста! Това беше отвратително“.

Четете още: Влюбените татуировки на звездите: Кейти и Ръсел

Ларс Фон Триер за Хитлер: „Разбирам го. Осъзнавам, че е направил много лоши неща, но също така си го представям в моя бункер накрая. Просто искам да кажа, че го разбирам като човек. Той естествено не е храбрец, но това е разбираемо, понякога дори ми е жал за него. Аз разбира се не съм против евреите и не одобрявам Втората световна война. Подкрепям евреите, но не можете да отречете, че Израел създава много проблеми на света“.

Марая Кери за отслабването: „Когато гледам по телевизията онези нещастни гладуващи деца по цял свят, не мога да не се просълзя. Бих искала и аз да съм толкова слаба, но без всичките тези мъки, смърт и тъй нататък...“.

Мадона за избора на партньор: „Никога няма да се доверя на мъж, който никога през живота си не е целувал друг мъж“.