Автор
Woman.bg

Най-шантавите движения от новия щур клип на Бионсе!

Миналият декември Бионсе изненада феновете си с нов албум, за който никой не подозираше.

Тази година, малко преди празниците, Би реши да преиздаде "Beyoncé" с две нови песни, няколко ремикса и колаборации с Ники Минаж, Кание Уест и Фарел Уилиямс.

Двете нови парчета на певицата се казват Ring Off и 7/11. Както можем да очакваме от Бионсе, те са много различни едно от друго. Противно на много предположения, първото не отбелязва края на брака на Би и Джей-зи, а е посветена на майка й. През 2009 г. родителите на певицата се разведоха след брак, продължил цели 29 години. Причина за тяхната раздяла стана фактът, че Матю Ноулс има извънбрачна дъщеря. Малко по-късно Бионсе уволни баща си като свой мениджър и в момента поддържа много по-близки отношения с майка си Тина.

Ring Off всъщност маркира новата самостоятелност на Тина Ноулс и съдържа препратка към друг хит на Бионсе - "Love on top". В новото си парче певицата предизвиква майка си да постави себе си и своето щастие на първо място.

Четете още: Колко струва бялата рокля на Бионсе?

Второто ново парче на Бионсе носи името 7/11. Заглавието на песента предизвика стотици предположения, а ние решихме да изчакаме самата певица да сподели с феновете си, защо е решила да му даде това име. Песента е динамична, забавна и в нея Би споделя "I'm fresher than you, fresher than you", в което не се и съмняваме ...

Още по-любопитен обаче е клипът към парчето, който доказва, че можеш да направиш и невероятен нискобюджетен клип, стига разбира се да си Бионсе. В него звездата демонстрира десетки забавни движения, изскача от кутия за подаръци, използва крака си като телефонна слушалка и показва движения с дупето си, на които със сигурност ще завидят Джей Ло, Ким Кардашиян и много родни изпълнителки ...

Видеото можете да видите тук, а по-надолу в статията сме подбрали за вас най-шантавите и щури движения от него. Ако си търсите забавления за този уикенд, определено можете да го прекарате в заучаване на някои от стъпките, плясканията и подскачанията на Бионсе: