Предоставяме ви списък с най-секси мъжките професии, които впечатляват жените било то със специфичната униформа, която изискват, било с фантазиите, които разпалват.

Полицай

Човекът, който въдворява ред и наказва лошите няма как да не изглежда сексапилен. Той предизвиква респект, а когато сложи онези авиаторски очила, няма да как не се почувствате като в американски филм, в който ви се иска накрая вие и главният герой да имате романтична афера в стил "и заживели щастливо до края на дните си".

Дървар

Лъмбър стилът на завръщането към истинските мъжки отговорности определено е секси. Дърварят изработва всичко със собствените си ръце - той е силен и независим.

Музикант

Артистичната му страна определено ще ви грабне, той ще пише песни за вас и това ще разтои сърцето ви. Ако е китарист, получава бонус точки, тъй като явно умее да борави добре с пръстите си.

Пожарникар

Готов е да влезе дори в пламъците заради вас, смел е и не се страхува да поема рискове. Със сигурност и в секса би бил иновативен и не би се страхувал да експериментира. Тук факторът "герой" играе много голяма роля, като пожарникарят винаги е добро момче, за разлика от полицаят, който може да бъде и "лошото ченге".

Лекар

Според проучване, най-сексапилните лекари са педиатрите и хирурзите. Педиатрите заради това, че се занимават с деца и това автоматчно извиква майчинския ни инстинкт, а хирурзите, защото буквално, във всяка секунда, държат огромна отговорност в себе си. Той може да е интровертен тип, но винаги ще е готов да си притече на помощ и ще се чувствате сигурни.

А кои са най-секси женските професии според мъжете, вижте мнението на колегите от Sportal.bg


Към теста