Ако футболистите са приемани за едни от най-красивите мъже, неписано правило е, че техните половинки са най-съблазнителните съпруги.

Световното първенство по футбол започна, но този път ще говорим не за мъжете на терена, а за техните половинки.

Успехите на някои от тях надминават дори тези на футболистите. Класацията с най-красиви жени в първенството оглави половинката на Кристиано Ронално Ирина Шейк.

Втора е Шакира, която стана майка на първото дете на Пике. Колумбийката е продала 70 милиона албума и със сигурност е една от най-големите музикални звезди.

Трета в класацията е Ан Катрин Бромел, която се появи е германската версия на "Следващият топ модел" и спечели сърцето на футболиста на Байерн Мюнхен Марио Гьотце.

Четвърта в списъка е Сара Карбонеро. Прелестната журналистка е половинка на капитана на Реал Мадрид Икер Касиас. Няколко пъти Карбонеро е обявявана за най-сексапилната жена в Испания. Дори в търсачката на "Гугъл" в Испания тя е най-търсената личност в интернет.

Четете още: Нежна, успешна и много секси: Ирина Шейк!

Участвайте в Световното ни кулинарно първенство!!! Най-големите любителки на кулинарията сред вас ще изкушим с новия Philips Multicooker! Можете да си спечелите още ваучери за пазаруване във верига магазини "Пикадили", вина от Винпром Свищов, секове бира "Ариана" и много други. Вкусно, футболно, с бразилски привкус, страхотно, нали?