Автор
Woman.bg

Най-романтичните и опияняващи целувки от филми

Целувката е онова изкушение във всяка връзка, което придава щипка сладост, връща усмивката на лицето, опиянява и докосва по невидим начин душата.

В чест на международния ден на целувката – 6-ти юли, решаваме да направим класация на най-романтичните, сладки и запомнящи се целувки в историята на киното и телевизията, които ние още помним, без значение колко стари са лентите!

Одри Хепбърн и Джордж Пепард в „Закуска в Тифани“
Веднага след репликата „Ние не си принадлежим, защото хората не си принадлежат един на друг“, и кратък размисъл, Холи Голайтли все пак намира поне една причина да се върне към Пол или Фред, както тя сама го нарича и да последва една "дъждовна" целувка под покривите на неповторимите Нюйоркски небостъргачи.

Най-големите любовни скандали в Холивуд

Раян Гослинг и Рейчъл МакАдамс в "Тетрадката"

Продължаваме традицията с целувките под дъжда с героите на секссимволите Раян Гослинг и Рейчъл МакАдамс. Мнозина твърдят, че "Тетрадката" е най-романтичният филм на всички времена, защото показва любовта такава, каквато трябва да бъде - преминаваща през години, препядствия и обстоятелства. Целувката до езерото под дъжда между двамата герои е изпълнена с напрежение във въздуха, но и ни кара да вярваме, че каквото и да стане, сродните души се намират, както и намират начин да са заедно. На наградите MTV Music Awards те пресъздават отново страстната си целувка в реалния живот, като по онова време двамата актьори са най-обсъжданата двойка в Холивуд.

Бела и Едуард в "Здрач"

Всяка целувка на Бела и Едуард - от първата до тази на сватбата е романтична по свое му, влюбена и кървава. Може би затова допринася и факта, че Робърт Патинсън и Кристен Стюарт по тозва време бяха двойка в реалния живот с истински чувства, предадени на екрана.

Известни и секси: Мъжете на лято 2015

Блеър и Чък в "Клюкарката"

Въпреки че това не беше първата им целувка, една размяна на интимности помним много добре и това беше в края на втори сезон. Именно защото увенча дългоочакваното "обичам те" от страна на мистър Бас това е един от най-любимите ни моменти от поредицата! След нея започна тяхната истинска връзка, пълна със схеми, интриги, игрички и един провален брак на Блеър с принца на Монако!