Традиционно спалнята си остава номер едно сред местата за правене на любов у дома, показва ново проучване.

Но останалите помещения в къщата също не са за подценяване. Кухнята се нарежда на второ място според мнозинството от анкетирани, за които тя е предпочитано еротично кътче в апартамента. Една трета от участниците в британското изследване споделят, че най-често страстите се потушават на кухненския плот. Всеки шести казва, че най-мощният фактор, определящ удоволствието от секса, е ситуацията и обстановката, които предразполагат към интимност. Мнозинството от мъжете признават, че се възбуждат, докато гледат жена си как готви.

На трето място в списъка с топ местата за секс у дома е всекидневната, а след нея се нареждат банята, хола, кабинета, антрето, балкона и на последното място пералното помещение, пише БГНЕС.

Четете още: Женското мрънкане наистина може да убие мъжа

Изследването разкрива и кои черти на партньора са най-важни за хубава любовна връзка. На първо място е честността, последвана от чувството за хумор и добрите маниери. Четвърти са кулинарните умения, а след това участниците подреждат интелигентността, уменията в леглото, чара, хигиената, добрата външност и материалното благосъстояние.