Автор
Woman.bg

Най-после и в България - феноменът ColonHelp/ КолонХелп

Заседналият начин на живот, тютюнопушенето и замърсената околна среда са трите основни причини, които ни задължават да се подложим на един режим за детоксикация. Небалансираният стил на живот е в основата на многобройни заболявания.

Постоянно сте уморени и без желание за нищо? Имате забавен транзит, констипация или раздразнено дебело черво? Подут корем? Излишни килограми? Иматеслаб имунитет? Често се простудявате? Има решение за всички тези проблеми!

КолонХелп / ColonHelp е нова и уникална по рода си хранителна добавка с изцяло натурални растителни фибри и най-висококачествени билки, която детоксикира и пречиства организма, подобрява храносмилането и цялостното състояние на чревната флора и перисталтиката, допринася за регулиране на чревния транзит. Можете да намерите продукта на най-конкурентна цена от 42.69лв в онлайн аптека Farma.bg.

Различни специалисти нутриционисти констатират, че голям процент от хората в България не ходят редовно до тоалетна по голяма нужда: „Голям процент от хората в България не ходят редовно до тоалетна по голяма нужда, което в дългосрочен план е проблем, който не е за пренебрегване, заради токсините, които започват да се акумулират в чревния тракт" казва Надежда Петрова, нутриционист.

Продуктът помага както при запек и подуване, така и при диария. В комбинация с течност 100% натуралните фибри, които продукта съдържа, увеличават неколкократно обема си и почистват като една деликатна гъба токсините и хранителните отпадъци, които се натрупват с времето по стените на дебелото черво и храносмилателния тракт.

Чрез регулирането на стомашно-чревния тракт КолонХелп намалява усещането за глад и спомага за поддържането на всякакъв вид диети. Продуктът се препоръчва при повишени нива на холестерола и наднормено тегло. Високото съдържание на фибри и Омега-3 мастни киселини спомага за нормализиране на нивата на холестерола и триглицеридите в кръвта допринасяйки за здравето на сърдечно-съдовия апарат. Продукта също поддържа в норма постпрандиалната гликемия и се препоръчва при всички състояния на умора и изтощение. Много гастроентериолози изразяват мнение, че правилното функциониране на храносмилателната система и чревната флора допринася за здравето на имунната система.

Комплексното действие на КолонХелп стимулира естествените функции на организма и допринася за:

- Нежна детоксикация.

- Възстановяване на чревната перисталтика.

- Подобряване на храносмилането и елиминиране подуването на корема.

- Задържане на телесното тегло.

- Поддържане на нормалните стойности на холестерол и кръвна захар.

- Възстановяване на чревно-микробната флора.

- Поддържане на нормалното функциониране на имунната система.

- Осигуряване физиологичните функции на черния дроб.

- Премахване на усещането за умора и изтощение.

За цялостен курс за детоксикация се препоръчва приема на КолонХелп в продължение на 3 месеца.

КолонХелп съдържа добре балансирана комбинация от фибри и билкови екстракти с доказан ефект:

Ленено семе (Linum usitatissimum)

Лененото семе е мощен детоксификатор, стимулира чревната дейност и е богат източник на омега 3 мастни киселини. Един от най-здравословните хранителни източници. Пречиства организма и действа благоприятно при сърдечно-съдови заболявания.

Псилиум люспи (Plantago ovata)

Най-богатият източник на разтворими фибри, който надвишава дори овесените влакнини. След като попаднат в дебелото черво, люспите на псилиум образуват клей, който абсорбира токсините. Разтворимите фибри от псилиум блокират резорбцията (усвояването) на мазнини и захарта в червата.

Кимион (Carum carvi)

Кимионът има отлични антисептични свойства и стимулира храносмилането. Има и противовъзпалително действие. Основната му роля е премахването на чувството за подуване на корема.

Магданоз (Petroselinum crispum)

Магданозът е натурален детоксификатор, който елиминира задържаната вода от тъканите и подобрява храносмилането. Магданозът регулира стомашната киселинност, и се препоръчва за лица, употребяващи високо киселинни храни (месо, колбаси, сирена). Използва се в детокс диети.

Кориандър (Coriandrum sativum)

Особено ефективен при храносмилателни разтройства (подуване на корема, лошо храносмилане). Кориандърът се употребява за отстраняване на чревните газове и подуването на корема, подобряване на храносмилането – етеричното масло от кориандър стимулира секрецията на стомашни сокове.

Риган (Origanum vulgare)

Антибактериални свойства и ефективен природен детоксикант. Риганът е добро помощно средство за подобряване на храносмилането и болки в стомаха, използван още от времената на Хипократ. Риганът е особено важен в борбата срещу патогените бактерии, погълнати заедно с храната в нашето тяло.

Лечебна глина

Чудотворна глина има цялостно пречистващо действие от древни времена. Тя се свързва с токсичните молекули в тялото. Пречиства кръвта и нормализира перисталтиката на червата.

ColonHelp (КолонХелп) не съдържа билки с мощни слабителни и очистителни свойства, и не предизвиква зависимост. Поради тази причина, ColonHelp (КолонХелп) може да бъде консумиран дълго време като основна хранителна добавка, изключително богата на растителни фибри (4-8 гр) дневно.