На нас, както и на всички жени по света ни се е случвало поне веднъж да решим да прекратим връзка, която по някаква причина не върви.

Американското мъжко онлайн списание Askmen.com дава интересен поглед относно онези реплики, които ние използваме, когато е време да се разделим с някой мъж.

Вярвате или не, представителите на силния пол често не могат истински да си "преведат" онези аргументи, които ние им даваме. С други думи: често оставаме неразбрани.

Реплика 1: Не мисля, че си подхождаме и не мисля, че нашата връзка има бъдеще.

Какво означава: Не съм достатъчно задоволена от сексуалния ни живот или от твоето положение в обществото, ето защо не си представям един ден да се омъжа за теб.

Истината е, че това доста често се случва - има неща, които ви подсказват, че нещата няма да просъществуват. Тогава няма никакъв смисъл да давате подробности и се надявате, че всичко е ясно.

Реплика 2: По-добре е да си останем приятели

Какво означава: Вече не ме привличаш сексуално

Ако кажете на някой подобна реплика, това означава, че го цените като човек, но не сте сигурни, че привличането между вас някога ще бъде факт.

Реплика 3: Изглежда, че се занимаваш с доста неща и аз не се чувствам като приоритет за теб

Какво означава: Ти работиш прекалено много

Когато достигнем определена възраст се оказва, че работата не е целият ни живот и трябва да помислим за нещо по-значимо като семейството и човека до нас.

Реплика 4: В момента не съм на такъв етап от живота си, в който искам връзка

Какво означава: Не искам връзка с теб

Много рядко се случва ние, жените, просто да искаме да сме сами и самотата да не ни притеснява. В повечето случаи ако имаме такива желания, те са свързани с неподходящ човек.