Източник: Man.bg

Според проучване на Lovehoney, мъжете и жените имат проблеми с часовия сексуален диапазон.

Половата активност във времева тенденция се разминава толкова сериозно, че понякога може да се отрази на сексуалната честота.

Най-горещата точка за жените се оказва, че е около 23:21 часа, докато мъжката аудитория предпочита да прави секс цели 15 часа по-рано - 7:54 часа сутринта.

LoveHoney дори представят и попълнената графика с потребителски данни. Добрата новина е, че партньорите все по-често предпочитат да се синхронизират един с друг, отколкото да развалят връзката си, защото не са успели да се разберат достатъчно за горещите часове.

Мъжката аудитория отново се изявява като по-благородна, доказвайки за пореден път, че правенето на секс може да се случи по всяко време, докато жените все още са подвластни на настроението, както и на редица други фактори.

Друга важна подробност в изследването е, че около 36% от мъжката аудитория е признала и истината - можем да правим секс по всяко време и изобщо няма да бъдем подвластни на времето. Следобедните часове остават с най-ниска активност, защото се предполага, че по това време работим или се отдаваме на футболни дербита, Формула 1 и други дейности, които не се случват в спалнята.

Повече по темата четете тук