Автор
Woman.bg

Най-подходящите цветови комбинации за уют в спалнята

Когато се пренасяме в ново жилище и искаме да си го направим уютно, можем да започнем със спалнята и най-релаксиращите комбинации от цветове. Те ще те накарат да се чувстваш добре и спокойно вкъщи, като създадат една спокойна атмосфера.

Сиво и златно

Прибави лека, топла нотка към стаята със златно в комбинация със светло сиво! Тя отива на мебели в средна тоналност на дървото - нито прекалено тъмно, нито прекалено светло. Златното изпъква още повече на този фон и придава един релаксиращ елемент.

Съвсем мъничък апартамент

Бяло и синьо

Съчетанието между бяло и синьо е винаги добра идея, като двата цвята се балансират по неподозирано добър начин. Интериора в тези два нюанса напомня за безкрайността на океана и връща към морските спомени през цялата година!

Пепел от рози

Един от най-женствените цветове - розовото във всякакви вариации би могъл да създаде невероятно усещане за всеки, който има нужда от релаксираща атмосфера. Потопи се в красотата и изяществото на темата "пепел от рози" и веднага ще усетиш романтиката!

Надникни в уютния апартамент на Тейлър Суифт!

Двойна мока

Топлите нюанси на капучиното, карамела и нежно бежовото съчетай с оранжево и земни цветове. За един прекрасен завършек на вечерта, те ще те стоплят и накарат да се чувстваш уютно!