Продължение.

Повечето от най-мразените знаменитости са били обвинявани в престъпления, други пък в небрежно и надменно отношение към околните. Независимо от причините много звезди получават задоволителна доза ненавист от медии и фенове.

Списание Strar състави класация за най-омразните известни личности за 2014-та.

От постоянно нарастващото раздразнение към Джъстин Бийбър до дългосрочноата непоносимост към Крис Браун – ето кои са 10-те най-нехаресвани звезди в Холивуд.

Кристен Стюарт

Кристен е една от най-нехаресваните млади актриси, независимо, че според холивудските статистики тя е най-високо платената във филмовия бранш.

И ако тя винаги е демонстрирала непукизъм спрямо отношението към нея, то една случка с неприятни последици я накара за известно време да слезе по ниско от тревата. Изневярата с режисьора Рупърт Сандерс ѝ докара доста главоболия, сред които критика на феновете, окончателна раздяла с Робърт Патинсън и развод между похотливия режисьор и дългогодишната му съпруга.



Джон Майер

Добър музикант, добър любовник и добър в развалянето на имиджа си. Джон Майер е имал връзка с едни от най-успешните и популярни дами в шоубизнеса като Дженифър Анистън, Тейлър Суифт и Кейти Пери, но по един или друг начин съумя да развали и трите си връзки.

Като съберете на едно място разгневени почитатели на тези три прекрасни дами, бихте могли да сформирате армия от недоволни фенове, подриващи репутацията на Джон Майер.

Тейлър Суифт

Като си говорим за Джон Майер, нека споменем и бившата му изгора Тейлър Суифт, която така и не успя да запази славата си на сладко, русо и безмерно талантливо кънтри девойче.

Колкото повече порстваше и се издигаше в кариерата си, толкова повече хората спираха да ѝ се възхищават. С времето поведението ѝ се превърна в нахакано държание и заяждане с колеги, което разклати съвършения ѝ имидж.



Мадона

Нищо ново под слънцето. Мадона никога не е била сред любимките в музикалния и филмов бизнес.

Масово я смятат зя стара и ненужно провокативна, но както самата тя бе споделила в свое интервю, ако през кариерата си бе правила всичко, което се очаква от нея и ако всички я харесваха, тя нямаша да е Мадона и да носи короната си на поп кралица! Long live the Queen, ще кажем ние!



Крис Браун

Най-мразеният сред знаменитостите до момента е Крис Браун. След скандалния побой над Риана отпреди няколко години, Крис си спечели славата на чудовище със сериозни емоционални проблеми.

Разхайтеното му поведение, пиенето, партитата, връщането при Риана и изоставянето (за кратко) на сладката му приятелка Каруче Тран подразниха още повече и малкото му останали верни фенове.