Повечето от най-мразените знаменитости са били обвинявани в престъпления, други пък в небрежно и надменно отношение към околните. Независимо от причините много звезди получават задоволителна доза ненавист от медии и фенове.

Списание Strar състави класация за най-омразните известни личности за 2014-та.

От постоянно нарастващото раздразнение към Джъстин Бийбър до дългосрочноата непоносимост към Крис Браун – ето кои са 10-те най-нехаресвани звезди в Холивуд.

Джъстин Бийбър

Той стартира кариерата си като сладко и талантливо хлапе, но я продължи като нахален и невъздържан тийнеджър. Той се превърна в символ на лигавщина и позьорство.

Неговата последна изцепка бе на частно парти, където за малко да отнесе много сериозен юмрук от Орландо Блум. Джъстин си изпроси гнева на актьора, след като ни в клин, ни в ръкав изръсил: „Какво става, кучко? На нея ѝ беше добре“, визирайки бившата му съпруга Миранда Кер. Бийбър се размина с леко стресване от страна на Орландо само и единствено благодарение на бодигардите си, които го предпазиха от крушето на Елфа.

Четете още: След боя на Ибиса Джъстин Бийбър нападна Орландо Блум в Instagram

Гуинет Полтроу

От край време Гуинет се нарежда сред най-нехаресваните актриси в Холивуд.

Основната причина за това са не безспорните ѝ актьорски качества, а пропагандирането на особено префърцунен, здравословен начин на живот чрез блога ѝ Goop. Освен с по-малко фенове, Гуинет се сдоби и с бивш съпруг. Вокалистът на Coldplay вече си има нова изгора – актрисата Дженифър Лоурънс.



Шая Лебоф

Една от последните „остроумни“ закачки на актьора се прояви на червения килим, когато актьорът позира с хартиен плик на главата с надпис „I am not famous anymore“.

Търсеният ефект явно не е сполучил, защото Шая успя да си навлече раздразнени от поведението му фенове, доказателство за които са гневните коментари в социалната мрежа. Но по всичко личи, че актьорът не дава и пет пари за мнението на множеството.

Крис Дженър

Една от най-непоносимите дами в Холивуд е майката на дъщерите от клана Кардашиян.

Тя е обвинявана в неизживян пубертет, надменно поведение, пласиране на пазара на собствените си деца и натрапчива слабост към дъщеря ѝ Ким. Много от нападките срещу Крис са свързани ѝ с нестабилното емоционално и физическо състояние на съпруга ѝ и бивш велик атлет Брус Дженър.



Дженифър Лопес

Тя не е никаква Джени от квартала! Това ще ви кажат повечето недоволни от Латината фенове.

Една от най-разточителните дами в шоубизнеса от години се опитва да налага имидж на земна и непроменила се с времето жена с пуерторикански произход и скромно семейство. Никой обаче не ѝ вярва...



Очаквайте продължение.