Новата седмица започва с поредната доза звездни трансформации, свързани с промяна в прическата или цвета на косата. Едни от тях може би вдъхновени промяната в заобикалящата ни природа, свързана с пристигането на есента, а други наложени от професионален ангажимент, но всички невероятно ефектни.

Убедете се сами, като видите тазседмичната селекция от звездни преобразявания:

Ванеса Хъджинс

Чаровната актриса Ванеса Хъджинс отбеляза деня на Хелоуин не само с костюм, но и с промяна в цвета на косата.

Красавицата прибави няколко червени омбре кичури към гарваново черната си коса, които като рамка ограждат финото лице на звездата и ѝ придават пленително фънки излъчване.

Даян Крюгер

Признаваме си, че заобичахме прелестната Даян още повече, когато разбрахме, че въпреки солидната си банкова сметка красавицата се боядисва вкъщи съвсем сама.

За нещастие обаче при едно от последните си боядисвания в домашни условия Крюгер обърква нещо и резултатът е оранжев цвят на косата, както споделя самата тя в скорошно интервю за списание Allure.

Даян обаче е твърдо решена да си върне красивия рус нюанс, с който бе доскоро, но както разкри самата тя, ако иска да го направи без да увреди косата си, пътят няма да е кратък. До сега той включваше заменянето на оранжевите тонове с ягодови, а от няколко дни с нежни русоляви кичури.

Риана

Рири озадачи голяма част от феновете си, когато през уикенда се появи с тъмносин омбре цвят на косата.

Признаваме си, че ние също не сме от почитателите на новата визия на барбадоската красавица, а вие какво мислите за трансформацията на звездата, дами? Допада ли ви?