В днешната ни статия ще ви представим интересна селекция, проследяваща кои от любимите ни звездни дами изпратиха септември и посрещнаха октомври с ефектна трансформация, свързана с подстрижката или цвета на косата.

Лили Олдридж

Супермоделът Лили Олдридж замени пътят по средата на косата с дълъг бретон и за радост на феновете си не пропусна да сподели промяната във визията си с тях. Красавицата направи това посредством кадър в Instagram, на който я виждаме съблазнително да ни гледа изпод разделен на две части бретон и облечена в карирана блуза или иначе казано демонстрирайки пленителна визия, силно напомняща за Джейн Бъркин на младини.

Вдъхновение за есента: Коса със средна дължина

Алекса Чънг

Британската модна икона Алекса Чънг също се присъедини към дългия списък от знаменитости, решили да посрещнат есента с нова прическа.

Чаровната дама скъси дължината на косата си, но я остави стилизирана в превърналото се в емблматично за нея вълнисто каре.

Може би няма нужда да споменава, че по-късата, но все така фънки прическа на Алекса, също бе представена на обществеността чрез кадър в социалните мрежи.

Рита Ора

Певицата Рита Ора също се похвали с нова прическа - интересен вариант на пикси подстрижката. Доста смела, за което печели нашите адмирации, но дали е най-подходящият вариант за формата на лицето на Рита, не сме сигурни.

Бретонът на ход!

Ашли Тисдейл

След като за лятото Ашли боядиса косата си от русо в цвят ягодово бронди, както самата тя го определи, сега, може би вдъхновена от тъмните, наситени цветове, в които се обагря природата, чаровната актриса и певица реши да заложи на дълбоки червени нюанси.

Лично според нас най-сполучливият избор за цвят на косата, който Ашли е правила до сега.

Чарлийз Терон

Красивата актриса, родена в ЮАР, отново подстрига косата си. Миналият път, когато Чарлийз се появи с къса прическа, промяната във визията й бе наложена от ролята й във филма "Лудият Макс", дали и пикси прическата, която тя демонстрира преди дни, отново е заради филмово превъплъщение, само времето ще покаже.