Настоящото Световно първенство по футбол е пълно с изненади.

Най-големите фаворити претърпяха неочаквани поражения, а други отбори удивиха с победи, които никой не очаква.

Нека обаче оставим анализа на играта на колегите от Sportal.bg и се върнем към нашата тема – мъже!

Ако и вие като нас скучаете всяка вечер, можете да се включите в нашата игра, която ви дава уникалната възможност да си спечелите вечеря с чаровния Орлин Павлов.

Четете още: Вие избиратe: Най-сексапилният футболист на Световното

Външният вид на футболистите по време на Световното се оказва център на внимание, особено за някои от нас, които по неволя сме пред телевизионните екрани. Днес ще ви покажем най-нестандартните прически, на които попаднахме по време на настоящото Световно първенство.

Американският полузащитник Кайл Бекерман тича по игрището, "разкрасен" с расти. Тъмнокожият французин Бакари Сания също има расти, но бели. Алжирският футболист Тайдер Сафир се подстрига на гребен за Световното първенство. Може би си мисли, че с тази аеродинамична прическа ще тича по-бързо?

Същата подстрижка имат Раул Мейрелеш от португалския национален отбор, италианският нападател Марио Балотели и алжирецът Набил Бенталеб. Чилийският футболист Артуро Видал си е направил по-различен гребен.


Белгиецът Маруан Фелайни е известен в момента не само с победния си гол в мача срещу Алжир, но и с живописната си афро-прическа. Подобна носеше бразилецът Давид Луис, както и мексиканският вратар Гилермо Очоа.

Британският футболист Рахим Стърлинг се тупира, ганският нападател Асамоа Гиян си е обръснал номера на слепоочието, уругвайският играч Единсон Кавани ходи с превръзка на главата. Бразилецът Неймар прилича на настръхнало врабче с щурата си прическа. Французинът Пол Погба и футболистът от Хондурас Роджър Еспиноса се конкурират на игрището не само по умение да владеят топката, но и по прически.