Снимките от сватбата на Иън Сомърхолдър и Ники Рийд най-накрая видяха бял свят.

Въпросните кадри бяха разпространени от Brides magazine и за радост на феновете на актьорската двойка бяха придружени от интервю, в което двамата споделят подробности около големия ден и подготовката за него.

"Искахме малка интимна сватба, само за нас двамата", искрена е Ники.

За да бъде опазен сватбеният ден от медиите, на гостите им било казано, че са канени на домашно парти. Когато те пристигнали, били транспортирани до каньон Topanga в западен Лос Анджелис, където се провела самата церемония.

"Целяхме сватбата да носи настроението на градинско парти в Луизиана с храна и място за танци заедно със семейството и най-близките ни приятели. И наистина имаше всичко това храна, танци и любов.", разкриват младоженците.

Сватбената рокля е на дизайнерката Клер Петибон. "Беше абсолютна мечта да работя с Клер. Не само, защото е невероятен дизайнер, но и защото излъчва страхотна енергия. Когато се срещнахме и двете бяхме на една и съща вълна."

След красивата сватбена церемония Ники и Иън заминаха на сватбено пътешествие в Мексико, от което, за радост на феновете си, качваха свои сладки селфита.

Включете се в новия Viber публичен чат на Woman.bg Там ще можете да следите последните коментари на дамите на Woman.bg, както и техните предложения за инетресни статии, свързани с живота на красивата и успешна съвременна жена.