Това е един доста забавен, но и много точен тест за определяне на типа личност.

Колкото и да е странно, определя прецизно вашите основни склонности и черти. Вслушайте се във вътрешния си глас и отговорете само на два въпроса:

Какво обичате повече:

1. краставица или домат?
2. пъпеш или диня?

Само това е.

Четете още: Тест: Разберете как работи мозъкът ви за няколко секунди!

Резултати:

Краставица и пъпеш

Такъв избор е по-характерен за мъжете, отколкото за жените. Мъжете от този тип са мъжествени и сериозни. Рядко попадат под нечие влияние и не са склонни към алкохолизъм. Сред тях има много спортисти и пътешественици. С такъв мъж жената се чувства напълно сигурна – той приема за своя отговорност и семейните отношения. Такива мъже са целеустремени и лесно постигат набелязаните цели. Но си имат и своите недостатъци. Краставично-пъпешовият мъж не е особено романтичен, така че ако партньорката му очаква букети и приятни подаръчета, най-добре ще е да намекне прозрачно за това. Жените от краставично-пъпешов тип често се издигат на ръководни длъжности, но в семейния живот са безпомощни като деца – не умеят да готвят, нито да разпределят правилно бюджета, не обичат да перат и да мият чинии. От друга страна мъжът може да намери в такава жена верен и разбиращ го приятел.

Домат и диня

Доматено-динените хора са весели и активни. Отличават се с повишена комуникативност, но не винаги се владеят в общуването – имат взривоопасен характер, който често води до скандали. Мъжете от този тип са ценители на добрата кухня. Мързеливи са и предпочитат пантофите и хавлията пред раницата и спалния чувал. Доматено-динените жени са емоционални, обичат животните и семейното огнище – всички се чувстват топло и уютно до такива дами. Те не умеят да плетат интриги, но могат да бъдат нетактични, защото казват това, което мислят. Искреността и простотата са основните психологически качества на доматено-динените хора.

Краставица и диня

Тези хора постоянно изпитват душевна тревога. Привидното им спокойствие, постоянната им сдържаност таят в себе си скрито напрежение. За такива мъже се казва „тихите води са най-дълбоки“. С краставично-динен човек живееш като във вулканична зона – никога не знаеш какво ще стане утре и каква точно идея мъти той в момента. Жените от този тип не вдигат скандали за дреболии – те си трупат тихо обидите и в един прекрасен ден са готови да счупят всички съдове вкъщи – често в главата на съпруга си. Краставично-динените хора са най-творческият тип. Те умеят да размишляват задълбочено, сред тях има много учени и изобретатели. От друга страна много хитри мошеници могат да спадат към този тип.

Пъпеш и домат

Ако харесвате именно тези плодове – вие сте уравновесен, дипломатичен и спокоен човек. Отличавате се с вътрешен усет за такт и чувственост. Обичате красивите вещи и имате отличен вкус. Пъпешово-доматените мъже са донякъде женствени. Често стават художници или музиканти, най-много ги влече творческата сфера. Жените от този тип са влюбчиви и впечатлителни, в интимните отношения са страстни и постоянни. Доматено-пъпешовите жени стават предани, нежни и грижовни съпруги. Мъжете от този тип обаче могат да бъдат самовлюбени егоисти.

P.S.: Най-добри брачни и интимни връзки стават между:

- мъж „пъпеш-краставица“ и жена „краставица-диня“;
- мъж „пъпеш-домат“ и жена „пъпеш-краставица“;
- мъж „краставица-диня“ и жена „домат-диня“;
- мъж „домат-диня“ и жена „домат-пъпеш“.