Сватбата на приятелка е събитие, което всяко момиче очаква с нетърпение заради щастието, което човек изпитва, когато вижда близък човек да намира истинската любов.

В света на богатите и известните също се случва от време на време известните дами да са в ролята не само на булки, но и на шаферки, и да изглеждат също толкова зашеметяващо и прекрасно.

Шеферските рокли обикновено са в нежни цветове, черното не е за предпочитане, като класиката след цветовете винаги е бил прасковеният нюанс.

Любимите тии звезди не остават по-назад и си зибират шеферски рокли в синьо, пастелно жълто и лилаво, за да изглеждат зашеметяващо и в същото време да не засенчват красотата на булката.

Неотразими рокли за секси шаферки

София Вергара

След като латината беше шаферка на най-добрата си приятелка, започна да се шуми около нейната собствена предстояща сватба с мачото Джо Манганиело. Не можем да отречем, че точно тази бледо жълта рокля без презрамки стои по перфектен начин на тъмната кожа на София.

Рейчъл МакАдамс

Сладураната от "Тетрадката" явно има много добър вкус, защото е подбрала рокля с интересен силует в син светло син цвят за "специалния ден" на сестра й в Канада.

Ева Лонгория

"Отчаяната съпруга" беше снимана да се разхожда боса по улиците на Кордоба, Испания, където нейната приятелка Алина Пералта сключи брак. Цветът, който бихме определили като синьо-сив, както и материята - тюл перфектно се съчетават за една от най-забележителните шаферски рокли, които сме виждали.

Кара Делевин

През 2014-та, Кара беше шаферка на сватбата на сестра си Попи, като тогава шаферките са наброявали внушителната сума от 17.

Дженифър Гарнър

Актрисата, която, според всички клюкарски издания, скоро ще се развежда, беше шаферка на сватбата на своята асистентка през 2006-та година в красива дълга рокля в люляков цвят.

Риана стана шаферка на асистентката си