Автор
Woman.bg

Най-красивите ресторанти със запленяваща атмосфера в Париж

Париж е градът на френските макарони, райето, Айфеловата кула, Парижката света Богородица, както и...едни от най-красивите ресторанти в света, които откриват неподозирана гледка за окото.

Предлагаме ти да надникнеш с нас в ресторантите с уникална атмосфера и пред теб да се открие един различен хоризонт, заедно с нас да преживееш вълшебството, витаещо около единствения по рода си Град на любовта!

Ресторант "Жул Верн"

Изкусно подбрано, всичко в този ресторант крещи: "класа", като гледката на нощен Париж е способна да спре дъха на всеки посетител. Модернистичният стил и уникалния интериорен дизайн придава един изтънчен и интересен привкус.

Няколко наистина добри причини да пътуваш сама това лято

Capucine

Изчистеният дизайн на мебелите, в съчетание с неповторима италианска храна, правят този ресторант с тераса, разположена на 11-тия етаж едно от най-модерните места в Париж. Поръчайте си капучино през деня или заложете на класически италиански равиоли за обед!

Restaurant de Palais Royale

Какво повече можем да искаме от ресторант, сгушен в една от най-известните и колоритни градини в Париж? Тук спокойствието е гарантирано, като местенцето на открито събира около 50 души, аристократично седнали и любюващи се на красотата на природата и оформените храсти на френската столица.

Playtime

Този комплекс включва басеин, както и бар с едни от най-добрите коктейли в града, а на нас ни харесва плажния стил, в който е издържан интериора. Артистично място с изглед към Сена и старинния мост наистина ще ти покаже истинския дух на столицата.

Restaurant

Въпреки, че има място само за няколко маси в градината, този ресторант си заслужава, защото разчита на красотата и очарованието на изящен фонтан с фигура, напомняща на "Устата на истината" в Рим. Перфектен за романтична вечеря, този ресторант няма да ви разочарова с уникалната си градина и атмосфера!

Далечна и екзотична Куба: Разходка в един ретро свят