Красивите хора лесно печелят фенове в Instagram. Много жени и мъже станаха известни благодарение на снимките си в сайта.

Пример за това е Джен Селтър. Наричат я „най-красивото дупе в Instragram”. Дамата получи договор за модел, след като нейните снимки добиха световна слава. Това, което прави Джен прави е да качва всеки ден своя снимка, като в 99% от случаите на нея се вижда дупето й.

Но не само тя е привлякла вниманието на модни компании. Вижте кои са 10-те най-красиви хора в Instagram:

20. Фейт Пикози Тя е модел на Nous Models LA. Нейният акаунт е пълен с красиви снимки, дори селфитата без грим са убийствени. Често снимките са в ретро стил с акцент на прическата или грима.

19. Джулиън Гейбриъл В профила си той е написал „Правя си много селфита“, но кой може да го вини? Той е модел на Elite Model Management, но казва, че знае, че тази професия не е вечна и за това учи право.

18. Диого де Кастъро Гомес Той има над 40 000 последователи в сайта. Диого е секси и често показва тялото си, покрито с татуировки. Тук ще видите много снимка от фитнеса, а понякога и клипове. Диого е модел, като предимно снима за бельо.

17. Джулиана Провън Както можете да се досетите тя е модел. Има 68 000 последователи в Instagram.

16. Галинка Миргаева Рускинята има над 1.2 последователи. Тя провокира феновете си със снимки на плажа, които разкриват доста от чудесното й тяло.

15. Савил Дорфман Той е модел на Soul Artist Management и има над 54 000 последователи. Пуска най-често снимки от фитнеса.

14. Кайра Санторо Тя има над 369 000 фена.

13. Кейн Лиу Има над 22 последователи. Набляга на фитнес снимките.

12. Зоела и Алфи Двамата имат канали в YouTube, където също са доста популярни. В Instagram имат общо 5 млн. фена.

11. Джесика Нигри Тя е модел и репортер. Известна е с нестандартните си тоалети. Има над 732 000 последователи.

Вижте останалите красиви Instagram потребители ТУК