След дългите зимни месеци косата започва да се изсушава, изтънява и цъфти по краищата, придобива изтощен вид и започва да пада.

Козметичната серия Revalid, която включва шампоан, балсам, крем-маска и новите Тоник ампули, Ви дава възможност да възстановите и сгъстите косата си за пролетта и лятото.

Revalid® шампоан 250 ml е възстановяващ протеинов шампоан, предназначен за ежедневна употреба за всички типове коса за жени и за мъже. Има бяла кремообразна и копринена консистенция с много добра пенливост и е неутрален за кожата (pH 5,0). Съдържа екстракт от овес, пшеничен протеин, пантенол и алантоин. Нанася се върху мократа коса и се масажира. След това се изплаква обилно. Ако е необходимо, се нанася ново количество от продукта и процедурата се повтаря отново.

Revalid® шампоан измива основно и нежно, възстановява и заздравява косъма, предпазва косата от омазняване и успокоява кожата на скалпа.


Revalid® балсам 250 ml е предназначен за честа употреба след измиване с шампоан и за всички типове коса. Съдържа екстракт от овес, пшеничен протеин и пантенол. Той подобрява структурата на косъма и прави косата мека, блестяща и еластична, без да се накъсва. Улеснява разресването и не омазнява скала.



Revalid® NRT крем-маска за суха, увредена и третирана коса 150 ml. След измиване на косата се нанася и се оставя да подейства за около 5 минути. Изплаква се обилно. Съдържа дериват на аминокиселина на глицинова база, екстракт от овес, пшеничен протеин и пантенол. Луксозен продукт за интензивно лечение. Намалява „цъфтежа“ на косата. Намалява изтъняването, чуливостта и раздвояването на косъма при честа употреба. Вашата коса става еластична, блестяща и копринена. Може да се прилага заедно с шампоана.

Revalid® Тоник ампули – сега в нова, по-удобна опаковка – 20 ампули х 6 ml. С нов приятен парфюм и нов апликатор, позволяващ индивидуално дозиране. Съдържа кофеин, екстракт от овес, пшеничен протеин и пантенол. Енергизиращо лечение срещу косопад. Забавя процеса на стареене на фоликула, стимулира растежа на косата и не омазнява скалпа. Прилага се върху мокра или суха коса без изплакване. Опаковката е предназначена за едномесечен курс на лечение – по една ампула сутрин или вечер от понеделник до петък в рамките на месец – 20 дни.



Козметичната серия Revalid® можете да намерите и закупите в аптечната мрежа.