Автор
Woman.bg

Най-известните дъщери на милиардери: Иванка Тръмп

На 30 октомври дъщерята на Доналд Тръмп Иванка – щастлива майка на две деца и дясна ръка на баща си – стана на 32 години.

Вярно ли е, че „богатите също плачат“ и как израстват децата на милиардерите? Представяме ви най-известните дъщери на милиардери.

Иванка Тръмп, 32 години

Четете още: Иванка Тръмп стана майка за втори път

Въпреки блестящите перспективи, открили се пред нея, Иванка Тръмп бързо отказала да прави кариера като модел. С настъпването на ХХІ век тя започва да отделя все по-малко време за фотосесии и дефилета и набляга на бизнеса и писането.

Но околните отначало не взимали твърде на сериозно най-голямата дъщеря на Доналд Тръмп. Все пак тя вече се била появявала на корицата на популярното списание Seventeen през 1997 г. Но сега всички са наясно каква бизнесдама се крие зад лъскавата обвивка. Собствена линия бижута, обувки и аксесоари, недвижими имоти, книги за постигане на успех – хубавицата сякаш се интересува от всичко, което може да й донесе приходи. При това изглежда е наследила таланта на баща си да превръща в злато всичко, до което се докосне.



Сватбата на Иванка Тръмп и Джаред Къшнър струвала на родителите на младоженците 6 млн. долара и била отразена на корицата на американското издание HELLO! Тържеството било определено като „церемонията на годината“.

Младоженката била с бяла рокля на Vera Wang за 100 хил. долара, носила годежен пръстен от платина с диамант от 5.22 карата (разбира се от колекцията Trump Fine Jewelry!) и поканила около 500 гости, сред които знаменитости като Натали Портман и Ръсел Кроу.



Година и половина след сватбата се ражда и първото дете на Иванка и Къшнър – дъщеря им Арабела. През пролетта на 2013 г. щерката на Доналд Тръмп обяви, че очаква второ дете. При това обаче отказваше да излезе в отпуск по майчинство до последния момент и продължи да води активен начин на живот. На 14 октомври се роди синът на Иванка и Джаред Джоузеф Фредерик Къшнър. Ако съдим по снимките, направени от папараците в деня, когато майката напуска родилното с бебето, богаташката изглежда чудесно. Разбира се тя планира да се върне към нормалния си ритъм на живот в най-скоро време. Бизнесът просто тече във вените й.